Associatie voor de Thermische Technieken in België

Association pour les Techniques Thermiques en Belgique

attb

Gas.be boost de Viervangpremie met een nieuwe campagne en een vat vol positieve energie!

Met een premie van 500 euro voor het vervangen van + 20 jaar oude ketels – de zogenaamde ‘Viervangpremie’ – geeft Gas.be sinds vorig jaar eindklanten een positief-energie-duwtje-in-de-rug. Om deze premie nog meer onder de aandacht te brengen startte de sectororganisatie trouwens een grote mediacampagne via radio, affichage, advertenties in kranten en online. Ook mensen adviseren om te kiezen voor duurzaam en zuinig gas? Download hier tekst en beelden om te gebruiken via uw eigen kanalen.

Vervang je oude ketel

Je oude verwarmingsketel laten vervangen is een slimme keuze. Je wint zo niet alleen aan comfort, maar bespaart tegelijkertijd ook op je energiefactuur en reduceert de CO2-uitstoot van je woning. Een ketel met meer dan 20 jaar op de teller heeft immers een pover rendement van hooguit 80 à 85%. Daarom maak je een verstandige keuze door de verwarmingsinstallatie te laten vervangen. Sectororganisatie Gas.be geeft je een duwtje in de rug door de Viervangpremie waarmee je nog meer bespaart.

Bespaar geld en CO2

Met de viervangpremie van Gas.be vang je 4 voordelen. Je bespaart minstens 500 euro bij je aankoop. Je nieuwe ketel stoot 30% tot 48% minder CO2 uit per jaar. Daarnaast hebben moderne condensatieketels een rendement dat hoger dan 100% ligt. Hierdoor bespaar je gemiddeld zo’n 440 tot 700 euro per jaar. En de premie is perfect combineerbaar met lokale premies of premies van je distributienetbeheerder.

Hernieuwbare energie

Wil je nog energiezuiniger verwarmen? Combineer je nieuwe condensatieketel op gas dan met een zonneboiler, een warmtepompboiler, een warmtepomp of een andere vorm van hernieuwbare energie. Zo behaal je een hoger rendement en geniet je altijd van een warme woning en sanitair warm water.

Spread the word!

Gas.be wil mensen adviseren om te kiezen voor duurzaam en zuinig gas. Wil u helpen communiceren? Dan kan u via deze link tekst en beelden downloaden om te gebruiken via uw eigen kanalen.

Meer info over de premievoorwaarden? Klik hier.
Link naar de campagnesite : positieveenergiepositive.be

 

attb
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.